Menu

Our

Special menus

Look & Book

Best price guarantyLatest availabilityAll categories

THE REGIONAL MENU

FELDSALAT MIT SPECK UND KRACHERLE
LAMB’S LETTUCHE WITH BACON AND CROUTONS
9,50 €

GEBRATENES ZANDERFILET AUF BÄRLAUCHRISOTTO
ROASTED FILET OF PIKE-PERCH WITH RISOTTO OF WILD GARLIC
25,50 €

APFELSTRUDEL MIT VANILLEEIS
APPLE STRUDEL WITH VANILLA ICE-CREAM
9,50 €

MENU: 35,00 €

 

THE GOURMET MENU

FELDSALAT MIT GERÄUCHERTEN FORELLENWÜRFELN
LAMB’S LETTUCE WITH DICES OF SMOKED TROUT
11,50€

KARTOFFEL-BÄRLAUCHSÜPPCHEN
POTATO-WILD GARLIC CREAM SOUP
7,80 €

LACHSFILET AUF BOUILLONKARTOFFELN
MIT MEERRETTICHSAUCE
FILET OF SALMON WITH BOUILLON POTATOES WITH HORSERADISH SAUCE
25,50 €

ODER/OR

RINDERFILET MIT KARTOFFELGRATIN
MIT SPECKBÖHNCHEN
FILET OF BEEF WITH POTATO GRATIN AND BEANS WITH BACON
28,00 €

MANGOCREME MIT JOGHURTEIS
CREAM OF MANGO WITH YOGURT ICE-CREAM
8,50 €

ODER/OR

KLEINE KÄSEAUSWAHL VOM BRETT
ASSORTED SELECTION OF CHEESE
9,50 €

MENU: 49,50 €