THE REGIONAL MENU
FELDSALAT MIT SPECK UND KRACHERLE
LAMB’S LETTUCHE WITH BACON AND CROUTONS
9,50 €
GEBRATENES ZANDERFILET AUF BÄRLAUCHRISOTTO
ROASTED FILET OF PIKE-PERCH WITH RISOTTO OF WILD GARLIC
25,50 €
APFELSTRUDEL MIT VANILLEEIS
APPLE STRUDEL WITH VANILLA ICE-CREAM
9,50 €
MENU: 35,00 €
THE GOURMET MENU
FELDSALAT MIT GERÄUCHERTEN FORELLENWÜRFELN
LAMB’S LETTUCE WITH DICES OF SMOKED TROUT
11,50€
KARTOFFEL-BÄRLAUCHSÜPPCHEN
POTATO-WILD GARLIC CREAM SOUP
7,80 €
LACHSFILET AUF BOUILLONKARTOFFELN
MIT MEERRETTICHSAUCE
FILET OF SALMON WITH BOUILLON POTATOES WITH HORSERADISH SAUCE
25,50 €
ODER/OR
RINDERFILET MIT KARTOFFELGRATIN
MIT SPECKBÖHNCHEN
FILET OF BEEF WITH POTATO GRATIN AND BEANS WITH BACON
28,00 €
MANGOCREME MIT JOGHURTEIS
CREAM OF MANGO WITH YOGURT ICE-CREAM
8,50 €
ODER/OR
KLEINE KÄSEAUSWAHL VOM BRETT
ASSORTED SELECTION OF CHEESE
9,50 €
MENU: 49,50 €