Menu

Our

Special menus

THE REGIONAL MENU

FELDSALAT MIT SPECK UND KRACHERLE
LAMBS LETTUCHE WITH BACON AND CROUTONS
9,50 €

SCHWEINEFILET MIT PFEFFERRAHMSAUCE
AN BROKKOLI UND HAUSGEMACHTEN SPÄTZLE
FILET OF PORK WITH PEPPER CREAM SAUCE,
BROCCOLI AND HOMEMADE SPAETZLE
23,50 €

BÜHLER RUMZWETSCHGEN MIT WALNUSSEIS
REGIONAL PLUMS MARINATED WITH RUM AND ICE-CREAM OF WALNUTS
8,50 €

MENU: 35,00 €

✻  ✻  ✻  ✻

THE GOURMET MENU

FELDSALAT MIT TRÜFFEL-PARMESANDRESSING
UND PARMASCHINKEN
LAMB´S LETTUCE WITH DRESSING OF TRUFFLE AND PARMESAN WITH PARMA HAM
11,50 €

RINDERKRAFTBRÜHE MIT EIERSTICH
CONSOMMÉ OF BEEF WITH ROYALE
5,80 €

ZANDERFILET MIT BÄRLAUCHSAUCE, GRÜNEM SPARGEL
UND NUDELN
FILET OF PIKE-PERCH WITH BEAR´S GARLIC SAUCE, GREEN ASPARAGUS AND NOODLES
25,50 €

ODER/OR

RINDERFILET MIT TRÜFFELJUS, ZWEIERLEI BOHNENGEMÜSE
MIT KARTOFFELGRATIN
FILET OF BEEF WITH TRUFFLE SAUCE, TWO KIND OF BEANS AND GRATINATED POTATOES
28,80 €

VARIATION VON HAUSGEMACHTEN SORBETS MIT FRISCHEN FRÜCHTEN
VARIATION OF HOMEMADE SORBETS WITH FRESH FRUITS
9,50 €

ODER/OR

KLEINE KÄSEAUSWAHL VOM BRETT
ASSORTED SELECTION OF CHEESE
9,50 €

 

MENU: 49,50 €