Menu

Our

Special menus

Look & Book

Best price guarantyLatest availabilityAll categories

THE REGIONAL MENU

BLATTSALATE MIT GERÄUCHERTEM NEUWEIRER FORELLENFILET
LEAF SALAD WITH LOCAL SMOKED TROUT
11,50 €

SCHWEINEFILET IM BÄRLAUCH-SPECKMANTEL,
BUNTEM KAROTTENGEMÜSE UND HAUSGEMACHTEN SPÄTZLE
FILLET OF PORK IN A COAT OF WILD GARLIC AND BACON WITH CARROTS AND HOMEMADE SPÄTZLE
23,80 €

MARINIERTE ERDBEEREN MIT VANILLEEIS
MARINATED STRAWBERRIES WITH VANILLA ICE-CREAM
9,50 €

MENU: 35,00 €

 

✻  ✻  ✻  ✻

THE GOURMET MENU

FRÜHLINGSSALATE MIT GERÄUCHERTEM HEILBUTT
UND SÜßER SENF SAUCE
SPRING SALAD WITH SMOKED HALIBUT AND SWEET MUSTARD SAUCE
14,50€

SPARGELCREMESÜPPCHEN
CREAM SOUP OF ASPARAGUS
7,80 €

LOUP DE MER FILET AUF GEBRATENEN TOMATEN-ZUCCHINISCHEIBEN
MIT BALSAMICOVINAIGRETTE UND KARTÖFFELE
FILET OF SEA BASS ON ROASTED SLICES OF COURGETTE AND TOMATO
WITH VINAIGRETTE OF BALSAMIC VINEGAR AND POTATOES
25,50 €

ODER/OR

KALBSFILET MIT MORCHELRAHMSAUCE, SPARGEL UND NUDELN
FILET OF VEAL WITH MOREL CREAM SAUCE, ASPARAGUS AND NOODLES
29,50 €

ERDBEERTIRAMISU
STRAWBERRY TIRAMISU
9,50 €

ODER/OR

KLEINE KÄSEAUSWAHL VOM BRETT
ASSORTED SELECTION OF CHEESE
9,50 €

MENU: 49,50 €